ΒΙΒΕΧΡΩΜ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΙΧΩΝ

 

  SUPER NEOPAL

 ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το SUPER NEOPAL είναι πλαστικό χρώμα εξαιρετικής ποιότητας, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, που διακρίνεται για την μεγάλη του καλυπτικότητα, την υψηλή του λευκότητα και τις ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις. Εφαρμόζεται σε σοβά, μπετόν, τούβλα, ξύλα. Δουλεύεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια και έχει ισχυρή πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα. Δημιουργεί ένα όμορφο μάτ τελείωμα με εξαιρετικές αντοχές στο συχνό πλύσιμο και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Εμποδίζει την ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση της φλόγας.

 

 

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

Τύπος

:

Πλαστικό χρώμα βάσεως συμπολυμερούς PVA-VEOVA.

 

Μέθοδος εφαρμογής

:

Ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless.  

 

Απόδοση

:

Περίπου 12m2 ανά λίτρο στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

 

Στέγνωμα

:

Στην αφή σε 1 ώρα και επαναβάφεται μετά από 3 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία).

 

Αποχρώσεις

:

Διατίθεται σε λευκό, μαύρο και σε 28 αποχρώσεις χρωματολογίου. Επιπλέον χρωματίζεται μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της ΒΙΒΕΧΡΩΜ σε  απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων

 


 

 

  NEOPAL ECO 

 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το NEOPAL ECO είναι οικολογικό πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας. Είναι πιστοποιημένο από το ΑΣΑΟΣ και πληροί τα κριτήρια του Οργανισμού Απονομής Οικολογικών Σημάτων της Ε.Ε.  Είναι άοσμο, δεν περιέχει αμμωνία και είναι ιδανικό για όλους τους εσωτερικούς χώρους που κατοικούνται. Χάρη στην ειδική του σύνθεση προστατεύει το χρήστη και δεν ρυπαίνει το περιβάλλον. Δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες, όπως βαρέα μέταλλα, ελεύθερη φορμαλδεΰδη, αρωματικούς υδρογονάνθρακες. Διακρίνεται για την μεγάλη του καλυπτικότητα και απόδοση, την υψηλή του λευκότητα και φωτεινότητα, και τις ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις. Εφαρμόζεται σε σοβά, μπετόν, τούβλα, ξύλα. Δουλεύεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια και έχει ισχυρή πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα. Δημιουργεί ένα όμορφο μάτ τελείωμα με εξαιρετικές αντοχές στο συχνό πλύσιμο και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Εμποδίζει την ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση της φλόγας.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τύπος

:

Πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, βάσεως συμπολυμερούς PVA-VEOVA.

 

 

 

Τρόπος εφαρμογής

:

Ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless.

 

 

 

Απόδοση

:

Περίπου 12m2 ανά λίτρο στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

 

 

 

Στέγνωμα

:

Στην αφή σε 1 ώρα και επαναβάφεται μετά από 3 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία).

 

 

 

Αποχρώσεις

:

Διατίθεται σε λευκό. Επιπλέον χρωματίζεται μέσω του συστήματοςΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της ΒΙΒΕΧΡΩΜσε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων.

 


 VIVECHROM EXPRESS 

 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ 

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΕΡΙ! 

To Vivechrom EXPRESSTM είναι ένα επαναστατικό πλαστικό χρώμα νερού κορυφαίας ποιότητας για εσωτερικές επιφάνειες τοίχων, που καλύπτει με ένα μόνο χέρι ακόμα και έντονες αποχρώσεις. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση αποτελεί μία αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για γρήγορο βάψιμο, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήματα. Είναι χαμηλής οσμής και διακρίνεται για την υψηλή του λευκότητα και τις ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις. Εφαρμόζεται σε σοβά, μπετόν, γυψοσανίδες, ξύλα. Δουλεύεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια και έχει ισχυρή πρόσφυση. Δημιουργεί ένα άψογο ματ φινίρισμα με εξαιρετικές αντοχές στο συχνό πλύσιμο. Εμποδίζει την ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση της φλόγας.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

Μέθοδος εφαρμογής

:

Ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless.  

 

 Αραίωση

 :

 
 
Έτοιμο προς Χρήση! Χωρίς αραίωση

 

Απόδοση

 :

Δυναμικές & έντονες κόκκινες, κίτρινες, και πορτοκαλί δυναμικές αποχρώσεις: 7-9m2 ανά λίτρο.
Λοιπές αποχρώσεις: 10-14m2 ανά λίτρο στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

 

 

Στέγνωμα

 :

Στην αφή σε 1 ώρα και επαναβάφεται μετά από 3 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία).

 

Αποχρώσεις

:

Διατίθεται σε λευκό. Επιπλέον χρωματίζεται μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της ΒΙΒΕΧΡΩΜσε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων.

 


 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΙΧΩΝ

 

  VIVECRYL

 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ: ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

 

Το VIVECRYL είναι ακρυλικό χρώμα εξωτερικής χρήσης με εξαιρετικές αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και μεγάλη διάρκεια ζωής. Εφαρμόζεται σε κάθε είδους νέα ή παλαιά επιφάνεια όπως σοβάς και μπετόν. Δουλεύεται εύκολα και έχει μεγάλη καλυπτικότητα, ισχυρή πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα. Δίνει ένα ευχάριστο ματ τελείωμα που αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια δίνοντάς της παράλληλα τη δυνατότητα "αναπνοής".

 

Το VIVECRYL είναι πιστοποιημένοψυχρό χρώμα και χαρακτηρίζεται από υψηλή τιμή ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία (SR), υψηλό συντελεστή εκπομπής (ε) και υψηλό δείκτη ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία (SRI).

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τύπος

:

100% ακρυλικό χρώμα

 

 

Τρόπος εφαρμογής

:

Ρολό, πινέλο και πιστόλι airless

 

 

Απόδοση

:

Περίπου 12m2 ανά λίτρο στις καλά προετοιμασμένες επιφάνειες.

 

 

Στέγνωμα

:

Στην αφή, σε μία ώρα και επαναβάφεται μετά από 3 ώρες

 

 

Αποχρώσεις

:

Διατίθεται σε λευκό και επιπλέον χρωματίζεται σε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων μέσω του συστήματοςΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της ΒΙΒΕΧΡΩΜ.

 

 

 Ψυχρό χρώμα

Ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία (SR): 0.85 (Λευκό)

Συντελεστής εκπομπής στην υπέρυθρη ακτινοβολία (ε): 0.89 (Λευκό)

Δείκτης ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία (SRI): 107 (Λευκό)


 

  VIVECRYL THERMOELASTIC

  ΘΕΡΜΟΜΩΝΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΙΧΩΝ

 

Το VIVECRYL THERMOELASTIC είναι ένα κορυφαίας ποιότητας ακρυλικό, ειδικό θερμομονωτικό & αντιμουχλικό χρώμα εξωτερικών τοίχων. Είναι ελαστομερές, διατηρώντας την ελαστικότητά του ακόμα και σε θερμοκρασίες από –20oC έως 80oC και καλύπτει τέλεια τριχοειδή και μικρορωγμές, προσφέροντας έτσι εξαιρετική στεγάνωση των εξωτερικών τοίχων από την υγρασία. Έχει ειδικές πρώτες ύλες με θερμομονωτικές ιδιότητες, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας χειμώνα – καλοκαίρι. Επίσης, χάρη στα αντιμουχλικά του πρόσθετα, αποτρέπει τη μούχλα και τις πρασινίλες. Εφαρμόζεται σε κάθε είδους νέα ή παλαιά επιφάνεια όπως σοβάς, μπετόν ή σπατουλαριστές επιφάνειες, δημιουργώντας μία αδιάβροχη και ελαστική μεμβράνη, εξαιρετικά ανθεκτική σε βροχή, χιόνι, δυνατό ήλιο, απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας, υγρασία, μούχλα και χημική ρύπανση (ιδιαίτερα σε αστικές και βιομηχανικές περιοχές). Προσφέρει μία θαυμάσια ματ επιφάνεια και οι αποχρώσεις του παραμένουν αναλλοίωτες για χρόνια.

Το VIVECRYL THERMOELASTIC είναι πιστοποιημένο ψυχρό χρώμα και χαρακτηρίζεται από υψηλή τιμή ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία (SR), υψηλό συντελεστή εκπομπής (ε) και υψηλό δείκτη ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία (SRI).

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Τύπος

 100% ακρυλικό χρώμα με βάση ειδικέςUV-αλληλοδικτυούμενες ρητίνες (APEOfree).

 

Μέθοδος εφαρμογής

:

 Πινέλο, ρολό ή πιστόλι airless.

 

Απόδοση

:

Περίπου 11m2 ανά λίτρο όταν εφαρμόζεται σε επιφάνειες χωρίς προβλήματα ή περίπου 4-6m2 ανά λίτρο σε επιφάνειες με τριχοειδή και μικρορωγμές μέχρι 1mm. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες.

 

Στέγνωμα

:

Στην αφή σε 3 ώρες και επαναβάφεται μετά από 8 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία). 

 

Αποχρώσεις

:

Διατίθεται σε λευκό και σε απεριόριστες αποχρώσεις μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της ΒΙΒΕΧΡΩΜ.

 

Ψυχρό χρώμα

:

Ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία (SR): 0.86 (Λευκό)

Συντελεστής εκμπομπής στην υπέρυθρη ακτινοβολία (ε): 0.89 (Λευκό)

Δείκτης ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία (SRI): 108 (Λευκό)


 VIVECRYL ELASTIC

 ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΜΟΝΩΤΙΚΟ & ΧΡΩΜΑ ΤΟΙΧΩΝ: ΜΟΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ & ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΜΙΚΡΟΡΩΓΜΩΝ

To VIVECRYL ELASTIC είναι ένα ειδικό ελαστομερές ακρυλικό μονωτικό & χρώμα, για την εξαιρετική στεγάνωση των εξωτερικών τοίχων από την υγρασία. Καλύπτει τέλεια τριχοειδή και μικρορωγμές και παρακολουθεί αποτελεσματικά τις συστολές και διαστολές της επιφάνειας, διατηρώντας την ελαστικότητά του ακόμα και σε θερμοκρασίες από -20οC έως -80οC. Εφαρμόζεται σε κάθε είδους νέα ή παλαιά επιφάνεια, δημιουργώντας μία αδιάβροχη και ελαστική μεμβράνη, εξαιρετικά ανθεκτική σε βροχή, χιόνι, δυνατό ήλιο, απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας, υγρασία, μούχλα και χημική ρύπανση.

Το VIVECRYL ELASTIC είναι πιστοποιημένο ψυχρό χρώμα και χαρακτηρίζεται από υψηλή τιμή ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία (SR), υψηλό συντελεστή εκπομπής (ε) και υψηλό δείκτη ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία (SRI).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Τύπος

:

100% ακρυλικό χρώμα με βάση ειδικές UV - αλληλοδικτυούμενες ρητίνες.

 

 

Τρόπος εφαρμογής

:

Ρολό , πινέλο ή πιστόλι airless.

 

 

Απόδοση

:

Περίπου 11m2 ανά λίτρο όταν εφαρμόζεται σε επιφάνειες χωρίς προβλήματα ή περίπου 4-6m2 ανά λίτρο σε επιφάνειες με τριχοειδή και μικρορωγμές μέχρι 1mm.

 

 

Στέγνωμα

:

Συνήθως στην αφή σε 3 ώρες και επαναβάφεται μετά από 8 ώρες.

 

 

Αποχρώσεις

:

Διατίθεται σε Λευκό και σε απεριόριστες αποχρώσεις μέσω του συστήματοςΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της ΒΙΒΕΧΡΩΜ.

 

 

Ψυχρό χρώμα

:

Ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία (SR): 0.86 (Λευκό)

Συντελεστής εκπομπής στην υπέρυθρη ακτινοβολία (ε): 0.9 (Λευκό)

Δείκτης ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία (SRI):  109 (Λευκό)


 VIVECRYL SILICONE

 ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ: ΥΨΗΛΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΟΗ

Το VIVECRYL SILICONE είναι νέας γενιάς ακρυλικό χρώμα, με βάση σιλικονούχες ακρυλικές ρητίνες. Είναι ιδανικό για περιοχές με υγρασία και ακραίες καιρικές συνθήκες (βουνό, θάλασσα), αφού συνδυάζει την αδιαβροχοποίηση της επιφάνειας και την ταυτόχρονη διαπνοή της, δίνοντας τη δυνατότητα στην εγκλωβισμένη υγρασία να διαφύγει υπό τη μορφή υδρατμών, με πολύ μεγαλύτερη ευκολίααπ' ότι σε ένα απλό ακρυλικό χρώμα. Το VIVECRYL SILICONEπαρουσιάζει μεγάλη αντοχή στον καιρό και στον ήλιο και αποτελεί εγγύηση για την υψηλή προστασία των εξωτερικών επιφανειών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 

Τύπος

:

Ακρυλικό χρώμα βάσεως σιλικονούχων ακρυλικών ρητινών.

 

 

Τρόπος εφαρμογής

:

Ρολό , πινέλο ή πιστόλι airless.

 

 

Απόδοση

:

Περίπου 12m2 ανά λίτρο στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

 

 

Στέγνωμα

:

Συνήθως στην αφή σε μία ώρα και επαναβάφεται μετά από 16 ώρες.

 

 

Αποχρώσεις

:

Διατίθεται σε Λευκό και σε απεριόριστες αποχρώσεις μέσω του συστήματοςΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της ΒΙΒΕΧΡΩΜ.


 ΑΣΤΑΡΙ VIVEDUR

 ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΑΣΤΑΡΙ ΙΣΧΥΡΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ

Το ΑΣΤΑΡΙ VIVEDUR είναι διαφανές αδιάβροχο ακρυλικό υπόστρωμα, με ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη διεισδυτικότητα. Συνιστάται ιδιαίτερα για αστάρωμα επιφανειών που βάφονται με ακρυλικά χρώματα, πλαστικά χρώματα, RELIEF, τσιμεντοχρώματα και στεγανωτικά. Είναι ιδανικό για νέες και παλαιές πορώδεις επιφάνειες όπως σοβάς, μπετόν, τούβλα, σπατουλαριστοί τοίχοι, επιφάνειες βαμμένες με ασβέστη, κόλλα ή κακής ποιότητας παλαιά χρώματα. Αδιαβροχοποιεί τις επιφάνειες ενώ ταυτόχρονα αναπνέει. Υπερτερεί έναντι του λινελαίου γιατί στεγνώνει ταχύτατα και δεν προκαλεί κιτρινίσματα στα τελικά χρώματα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 

Τύπος

:

Ακρυλικό υπόστρωμα διαλύτου.

 

 

Τρόπος εφαρμογής

:

Πινέλο, ρολό ή πιστόλι

 

 

Απόδοση

:

Τοίχοι: Περίπου 13-15m2/lt. ανά στρώση.

Ταράτσες: Περίπου 8-10m2/lt. ανά στρώση.

 

 

Στέγνωμα

:

Συνήθως στην αφή σε 1 ώρα και επαναβάφεται μετά από 2 ώρες.


 VIVECRYL PRIMER

 ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΡΟΥ

Το VIVECRYL PRIMER είναι σιλικονούχο ακρυλικό αστάρι νερού που αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια, έχοντας παράλληλα υψηλή διαπνοή. Συμβάλλει σημαντικά στον περιορισμό της μετανάστευσης αλάτων από τον τοίχο στην επιφάνεια του τελικού χρώματος, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει το φαινόμενο της ανερχόμενης υγρασίας από το έδαφος. Έχει ισχυρή πρόσφυση, μεγάλη διεισδυτικότητα και αντοχές σε αλκαλικά υποστρώματα. Συνιστάται για το αστάρωμα εξωτερικών επιφανειών που βάφονται με σιλικονούχα, ελαστομερή και 100% ακρυλικά χρώματα. Είναι ελαφρώς χρωματισμένο κίτρινο για να φαίνεται εύκολα και γρήγορα εάν οι επιφάνειες έχουν ασταρωθεί πλήρως. Είναι άοσμο, φιλικό στο χρήστη και το περιβάλλον.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 

Τύπος

:

Έχρωμο μικρονιζέ, σιλικονούχο ακρυλικό αστάρι νερού.

 

 

Τρόπος εφαρμογής

:

Ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless.

 

 

Απόδοση

:

 

Περίπου 10-15m2 ανά στρώση, ανάλογα  με την απορροφητικότητα της επιφάνειας και το ποσοστό αραίωσης.

 

Στέγνωμα

:

Στην αφή σε 1 ώρα και επαναβάφεται μετά από 4 ώρες.


 ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

 

 VIVEMETAL

 ΝΤΟΥΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ & ΓΥΑΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ

Το VIVEMETAL είναι βερνικόχρωμα μεγάλης σκληρότητας & γυαλάδας για μέταλλα. Παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή, στεγνώνει γρήγορα και αντέχει στα χτυπήματα και στη φθορά. Οι ιδιότητες αυτές το κάνουν ιδανικό χρώμα για πόρτες, κάγκελα, σιδηροκατασκευές, εργαλεία, βιομηχανικό εξοπλισμό, μηχανήματα & οχήματαΜε την προσθήκη του σκληρυντή VIVEHARDεπιτυγχάνεται γρηγορότερο στέγνωμα και πολύ μεγαλύτερη σκληρότητα.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 

Τύπος

:

Αλκυδικό βερνικόχρωμα ουρεθανικά τροποποιημένο. Δεν περιέχει μόλυβδο και χρωμικά.

 

 

Τρόπος εφαρμογής

:

Πινέλο, ρολό.

 

 

Απόδοση

:

13-15m2 ανά λίτρο στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

 

 

Στέγνωμα

:

Επιφανειακά στεγνό σε 1-3ώρες.

Με την προσθήκη σκληρυντή VIVEHARDστεγνώνει σε περίπου 30min. 

Επαναβάφεται μετά από 16 ώρες.

 

 

Αποχρώσεις

:

Διατίθεται σε λευκό, μαύρο καθώς και σε πλήρη γκάμα των αποχρώσεων RAL αλλά και σε απεριόριστες αποχρώσεις μέσω του συστήματος XΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ τηςΒΙΒΕΧΡΩΜ.

 


ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

 

 

 AQUACHROM

 ΡΙΠΟΛΙΝΗ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

 

Το AQUACHROM είναι ριπολίνη νερού εξαιρετικής ποιότητας, για ξύλινες επιφάνειες, με ειδικές πρώτες ύλες νέας τεχνολογίας. Είναι άοσμο, ιδανικό για εσωτερική χρήση, και με εξαιρετικές αντοχές για εξωτερική χρήση. Έχει εξαιρετική πρόσφυση και είναι κατάλληλο για την επαναβαφή παλαιών βερνικοχρωμάτων διαλύτου (ριπολίνες ή λαδομπογιές). Έχει μεγάλη λευκότητα και δεν κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου. Δουλεύεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια και έχει μεγάλη ελαστικότητα. Έχει μεγάλη καλυπτικότητα και απόδοση και εξασφαλίζει ένα τέλειο φινίρισμα. ΤοAQUACHROM διατίθεται σε γυαλιστερό και σατινέ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 

Τύπος

:

Bερνικόχρωμα νερού. Δεν περιέχει μόλυβδο.

 

Μέθοδος εφαρμογής

:

Ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless.

 

Απόδοση

:

Περίπου 12m² ανά λίτρο στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

 

Στέγνωμα

:

Στην αφή σε 1 ώρα και επαναβάφεται μετά από 6 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία).


 AQUACHROM ECO

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΡΙΠΟΛΙΝΗ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Το AQUACHROM ECO είναι οικολογική ριπολίνη νερού εξαιρετικής ποιότητας, για ξύλινες επιφάνειες, με ειδικές πρώτες ύλες νέας τεχνολογίας. Είναι πιστοποιημένο από το ΑΣΑΟΣ και πληροί τα κριτήρια του Οργανισμού Απονομής Οικολογικών Σημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι ιδανικό για εσωτερική χρήση. Χάρη στην ειδική του σύνθεση προστατεύει το χρήστη και δε ρυπαίνει το περιβάλλον. Δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες, όπως βαρέα μέταλλα, ελεύθερη φορμαλδεΰδη, αρωματικούς υδρογονάνθρακες. Έχει εξαιρετική πρόσφυση και είναι κατάλληλο για την επαναβαφή παλαιών βερνικοχρωμάτων διαλύτου (ριπολίνες ή λαδομπογιές). Έχει μεγάλη λευκότητα και δεν κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου. Δουλεύεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια και έχει μεγάλη ελαστικότητα. Έχει μεγάλη καλυπτικότητα και απόδοση και εξασφαλίζει ένα τέλειο φινίρισμα. ΤοAQUACHROM ECO διατίθεται σε γυαλιστερό και σατινέ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Τύπος

:

Bερνικόχρωμα νερού. Δεν περιέχει μόλυβδο.

 

Μέθοδος εφαρμογής

:

Ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless.

 

Απόδοση

:

Περίπου 12m² ανά λίτρο στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

 

Στέγνωμα

:

Στην αφή σε 1 ώρα και επαναβάφεται μετά από 6 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία).

 


 VIVEWOOD 

 ΡΙΠΟΛΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΞΥΛΑ

Το VIVEWOOD είναι ριπολίνη εξαιρετικής ποιότητας για ξύλα. Εξασφαλίζει πολύ μεγάλη καλυπτικότητα και τέλειο φινίρισμα σαν καθρέπτη. Το μαλακό δούλεμα, το καταπληκτικό άπλωμα, η ελαστικότητά του και η θαυμάσια τελική του εμφάνιση, το καθιστούν ιδανικό χρώμα για πόρτες, παράθυρα, κάθε ξύλινη κατασκευή καθώς και για τοίχους. Παρέχει καλές αντοχές στο κιτρίνισμα, στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, στην ατμοσφαιρική ρύπανση και στο πλύσιμο, προσφέροντας εξαιρετική διατήρηση της απόχρωσης και μακροχρόνια προστασία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 

Τύπος

:

Αλκυδικό βερνικόχρωμα.  

 

Τρόπος εφαρμογής

:

Πινέλο, ρολό.

 

 

Απόδοση

:

14-18m2 ανά λίτρο στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

 

 

Στέγνωμα

:

Επιφανειακά στεγνό σε 3-4 ώρες.

Επαναβάφεται μετά από 24 ώρες.

 

 

Αποχρώσεις

:

Διατίθεται σε λευκό γυαλιστερό, σατινέ & ματ και σε απεριόριστες αποχρώσεις μέσω του συστήματος XΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ τηςΒΙΒΕΧΡΩΜ.